Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Pletykamustra: a FIFA-elnök azt szeretné, ha háromévente rendeznének vb-t

TÉMÁK:
#Labdarúgás
Fotó: MTI/AP/Martin Meissner
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A pletykavonaton nincsen fék: kedden sem hagytak alább a találgatások, de új és érdekes értesülésekről is beszámoltak a sportlapok.

Kedden sem voltak restek a sportlapok, a Sky News pedig most összeszedte a legfrissebb, keddi sport sajtóértesüléseket és pletykákat, melyeket érdemes fenntartással kezelni. Szórakozásképpen azonban tökéletes olvasmányok.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Daily Express

A Manchester United sztárját, Alejandro Garnachót állítólag megkereste a Chelsea, és szívesen látnák az ifjú titánt a csapatban.

Gianni Infantino FIFA-elnök háromévente szeretné megrendezni a világbajnokságot.

Sun

N’Golo Kante januárban előszerződést akar kötni a Barcelonával, mivel a nyáron már szabadügynökként kívánja böngészni lehetőségeit.

A Manchester United főnöke, Erik ten Hag most drónokkal tanulmányozza a csapatok edzéseit, hogy ezzel javítsa a játékosok teljesítményét.

A Manchester Unitedet arra kötelezhetik, hogy fizesse ki Diogo Costa 65 millió fontos elengedési záradékát, hogy megszerezze a Prto kapusát.

A West Ham állítólag élénken érdeklődik a Manchester United jobbhátvédje, Aaron Wan-Bissaka iránt, akit a januári átigazolási időszakban kölcsönben vennének át.

Times

A Manchester United pszichológust hívott a csapathoz, és megbeszéléseket tartott az idei Tour de France győztes csapatával, hogy egy extra motivációs löketet adjon a csapatnak.

Az Everton véglegesítené Anthony Gordon és Alex Iwobi új szerződését, mely hosszabb távon biztosítaná Frank Lampard két kulcsjátékosának jövőjét.

Daily Star

Az Ally Pally új tagja, Danny Jansen előtt egy fnatasztikus focista karrier állt, mielőtt egy traktor összetörte volna a lábát.

Daily Mirror

Emiliano Martinez szerepe az argentin válogatott vb-győzelmében nem maradt észrevétlen: a Bayern München állítólag szemet vetett a kapusra.

Amikor Jude Bellinghamet a Manchester United egyik szurkolója arról kérdezte, befejezi-e a nyári átigazolást az Old Traffordra, nemmel felelt.

Az Arsenal korábbi alelnöke, David Dein arra sürgeti a a FIFA játékvezető-főnökét, Pierluigi Collinát, hogy vezesse be a “valós időt” a futballban.

Daily Telegraph

Az Everton játékosa, Anthony Gordon közel áll ahhoz, hogy egy új, hosszú távú szerződés aláírásával a Goodison Parkban horgonyozzon le.

Athletic

A Crystal Palace részvényese, John Textor befejezi a Lyon átvételét.

A Southampton 10 ezer fontos (4,6 millió forint) pénzbüntetést és hat hónapos felfüggesztett eltiltást kapott az akadémiai játékosok toborzásától, miután a Premier League bűnösnek találta a klubot a szabályok megszegésében, amikor egy másik klub akadémiájáról szerződtettek egy játékost.

Carlo Ancelotti cáfolta, hogy a brazil válogatott megüresedett posztjára pályázna, s elárulta, 2024-ig a Real Madridnál tervez maradni.