Dollár
431,59 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,349 $

Péter Szabó Szilvi a konditeremből jelentkezett, lenyűgöző a formája

Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia
not image

Takács Petra

2022. augusztus 17. - 08:04

Péter Szabó Szilvi is azon nagyon különleges énekesnők egyike, akik akár nemzetközi karriert is befuthatnának, és ebben semmi túlzás nincs.

Van pár nagyon erős és különleges hang idehaza, akik megérdemelnék a nemzetközi karriert. Egyrészt Magyarországáról nehéz eljutni a világhírnévig, ha a zenei pályát nézzük, mivel ehhez még mindig egy kisebb ország vagyunk.

Soron kívül Szigorítaná az oroszok vízumkérelmének elbírálását az EU

Természetesen semmi sem lehetetlen, de az esetek legnagyobb többségében maximum lehetőségekről beszélhetünk. A külföldi tehetségkutatók jelenthetik a legnagyobb lehetőséget, de az is fontos, hogy ki milyen karakter.

Mások pedig nem akarnak nemzetközi karriert, elégedettek az itthoni életükkel, és azzal, hogy sokszor több ezer ember előtt lépnek fel. Nem mindig jó világhírűnek lenni, és sokszor még egy régión belüli ismertség is teher tud lenni.

Telefonon keresztül is fenyegetik Tóth Gabit, lánya halálát kívánják

Péter Szabó Szilvi az egyik legnagyobb női hang, és ezt nemcsak mi mondjuk, akik nagyon kedvelik a stílusát és a karakterét. Abszolúte hozná a nemzetközi szintet a NOX sztárja, legendás énekesnője.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.