Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Drukkerek figyelem: pénteken kezdődik a jegyárusítás a litván-magyar mérkőzésre

A meccset október 17-én rendezik Kaunasban.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MLSZ honlapján tájékoztatta a szurkolókat arról, hogy a magyar férfi A-válogatott október 17-én, 20.45-től a litván válogatott vendégeként játszik Eb-selejtezőt Kaunasban, a Dariaus ir Girėno Stadionban.

A belépőket pénteken 10 órától lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (névátírásra október 14-én 23 óráig lesz lehetőség). A vásárláshoz nem szükséges Szurkolói Klub-tagság, csupán a személyes adatokat kell megadni.

A jegyek ára egységesen 6000 forint lesz, és a magyar szövetség várhatóan mintegy 1400 darab belépőt kap a vendégszurkolóknak eladásra.

A szurkolók az eddigiektől eltérően nem vouchert, hanem hivatalos belépőt vásárolnak az MLSZ rendszerén keresztül, így a megvásárolt jeggyel tudnak majd belépni a stadionba.

Közel 136 ezer gazdálkodó részesült mintegy 194 milliárd forint támogatásban

Lezárult a Közös Agrárpolitika új időszakának első előlegfizetési időszaka.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.