Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Párharc: Gáspár Evelin és szerelme rendesen kiakadt az egyik szállástól (videó)

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2022. október 20. - 15:34

Gáspár Evelin és szerelme megnézték a szállást, míg a többiek valószínűleg játékban voltak, és az egyik szálláshelytől finoman szólva sem voltak lenyűgözve.

Eddig minden adásrész érdekes és látványos, illetve izgalmas volt a Párharcban, de most eljött a pillanat, amikor Gáspár Evelin és párja is beköltöznek. Ez komolyabb vitákat is kiválthat, hiszen a többiek már napok óta akcióban vannak.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Valószínűleg arra a kérdésre is választ kapunk, hogy miért csak most költöztek be, és lehetséges, lesznek olyan párok, akik ezt nem tartják majd fairnek. Senki nem számít arra, hogy lesz egy extra páros, akiknek azonnal fel kell venniük a ritmust.

Az mindenképpen hátrányt jelenthet számukra, hogy a többiek már ismerik egymást, kialakulhattak szövetségek, illetve ritmusban vannak. Nem beszélve az elfoglalt szálláshelyekről, amik között van nagyon luxus, és kevésbé luxus is.

Úgy tűnik, hogy Evelinék egy üres villába érkeztek meg, a többiek valószínűleg játékon voltak. Ez lehetőséget adott számukra ahhoz, hogy megnézzék a szobákat, és az egyik ilyen szálláshely nemigazán nyűgözte le őket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.