Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Párharc: Gáspár Evelin párja soha nem élt át még csak hasonlót sem (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin és Attila nagyon nagy küzdelmet folytatnak azért, hogy ott legyenek a Párharc döntőjében, ám ehhez még valamit teljesíteniük kell.

Azok, akik a Párharc első napját követően arra fogadtak, hogy Csoki és Hedda lesznek az első döntősök, valamire nagyon ráérezhettek. Egyrészt Csokiék nem teljesítettek jól a verseny első felében, másrészt majdnem szakítottak.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán játékban maradnak. Végül kibékültek, és ez csak erőt adott nekik a folytatásra. Mondhatni a lehető legjobbkor, bár Csokinak volt egy igen komoly üvöltözése a kedvesével a finálé előtt.

Végül Hedda hozta a kört, amivel egyenes ágon biztosították a helyüket a nagy döntőben. Gáspár Evelin és Varga Viktor azonban még egyszer összecsap egymással, hogy eldőljön, ki lesz a másik döntős.

Csoki és Hedda részben sajnálhatja, hogy pihenhetnek, mert megint egy rendkívül látványos feladatot kell teljesíteniük a celebeknek. Fordult a kocka, miután a Párharc legelején a női tagokat kellett kimenteni, most a lányok lesznek azok, akik ezt megtehetik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2