Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Párás, napos időnk lesz kedden

Fotó: Unsplash/ Sam Farallon
Belföld
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Noha a páratartalom relatíve magas lesz kedden, csapadék nem valószínű, ellenben napsütésre nagyon is számíthatunk napközben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn az ország nyugati és északi megyéiben alapvetően rétegfelhős, borult, párás, másutt fátyolfelhős, napos idő valószínű.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Éjszaka a nyugati és északi tájakon ismét terjeszkedik a rétegfelhőzet, foltokban köd is képződhet. Kedden a Dunántúl nyugati részén és az északi határ menti tájakon rétegfelhős, párás időre számíthatunk, míg másutt a közepesen felhős ég mellett hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt.

Számottevő csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél hétfőn a Dunántúl északnyugati részein és a Dunakanyarban megerősödik, sőt Sopronban és a Fertő körül olykor viharossá is fokozódik, egyébként többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -6 és -2 fok között valószínű, de a tartósabban derült északkeleti tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -1 és +5 fok között valószínű.