Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Párás, néhol esős szombatunk lesz

Napközben a párás idő lesz jellemző, s bár napsütésre is van esély, a felhőtakaró csak az ország egyes részein szakadozhat fel.

Párás, elszórtan napsütéses péntekünk lesz

Noha csak elszórtan számíthatunk napsütésre pénteken, napközben akár 11 fok is lehet az ország délnyugati felén.

Párás, borult szerda vár ránk

Noha a hőmérséklet napközben akár 7 fok is lehet, jellemzően párás lesz az idő, s csak a délnyugati megyékben esélyes, hogy idővel felszakadozik a felhőzet.

Párás, napos időnk lesz kedden

Noha a páratartalom relatíve magas lesz kedden, csapadék nem valószínű, ellenben napsütésre nagyon is számíthatunk napközben.

Gyenge esővel és párával érkezik a szerda

A hajnali óráktól gyenge esőzés várható, a hegyekben pedig gyenge havazásba vált át az esőzés. Éjszaka a már megszokott módon fagypont alá zuhan a hőmérséklet.

További Hírek

Párás, borult és ködös szombatunk lesz, napközben az eső sem kizárt

Erősen felhős, borult és párás idő vár ránk szombaton is, a hőmérséklet pedig éjszaka egészen mínusz 3 fokig is csökkenhet.

Ködös, borult idő vár ránk szombaton

Noha egyes területeken pár órára kisüthet a nap, az ország nagy részére inkább a borult, ködös és párás időjárás lesz jellemző, ahogyan a hétvége további részében is.

Tartósan borult, párás, ködös idő vár ránk kedden

Csak egyes területeken fordulhat elő pár órás napsütés, az ország jelentős részén pedig jellemzően tartósan borult, párás és ködös lesz az idő kedden.

Változatlan időjárás vár ránk kedden: tartósan borult, párás, ködös

Csupán néhány területen, és ott is csak elvétve, nagyon rövid időre süthet ki a nap kedden, az ország nagy részén pedig továbbra is a borult, párás és ködös idő lesz jellemző.

Hétfőn is marad a borult, párás idő

Nem sok változás lesz az időjárás tekintetében hétfőn: az előző napokhoz hasonlóan borult és párás időre érdemes készülni.

Párás, borult idő vár ránk szombaton

Noha néhány területen átmenetileg kisüthet majd a nap, jellemzően tartósan borult és párás időnk lesz szombaton.

Többnyire borult és párás időnk lesz szerdán

Elszórtan ugyan van esély napsütésre, a nap túlnyomó többségében inkább a felhős, borongós időjárás lesz jellemző, néhol magas páratartalommal, de egyes helyeken záporok is kialakulhatnak szerdán.