Különleges videóval kívánt boldog új évet Orbán Viktor: „Piros volt a paradicsom, nem sárga”

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
not image

Takács Petra

2021. december 31. - 10:27

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke különleges videóval kívánt boldog új esztendőt. „Mindenkinek, aki szereti!” BÚÉK!” – írta a bejegyzésében.

Magyarországot is nagyon intenzíven érintette a koronavírus, de a gazdaság és az egészségügy is talpon tudott maradni. Egy alkalommal sem rogytak össze a rendszerek, és miután már sokan felvették az oltásukat, valószínűleg ez már így is marad, még csak összeomlás közeli állapotokra sem kell számítanunk.

A kormány számára is ez az év intenzívebb volt, mint valaha, rengeteg minden történt, és Orbán Viktor szintén folyamatosan munkában volt, segítvén a védekezést, mind egészségügyi, mint gazdasági szinten.

Az idő múlásával egyre jobb lett a helyzet, és Magyarország egyedülálló módon több különféle vakcinát tett elérhetővé az emberek számára, és nagy mennyiségben. A keleti vakcinák is hatalmas segítséget nyújtottak, amikor a nyugatiakból még csak kevesebb volt raktáron.

Magyarország partnerségi megállapodást akar az EU-val, 9000 milliárd forintos támogatás a tét

Most, szilveszter előtt természetesen Orbán Viktor is megragadta az alkalmat, hogy boldog új esztendőt kívánjon. A muzsika sokak számára ismerős lesz, ami gyakorlatilag szimbólummá vált: „Piros volt a paradicsom, nem sárga. Magyarország előre megy, nem hátra.”