Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Orbán Viktor: Nem leszünk Sorosék adósrabszolgái

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor komoly csatára készül Brüsszelben, és nem úgy tűnik, mintha engedne.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor az elsők között töltötte az új nemzeti konzultációt, ami újabb fontos állomás a magyar emberek számára ahhoz, hogy hallassák a hangjukat Brüsszelben. Ennek nem mindenki örül odaát, de a miniszterelnök továbbra is határozott.

Nem akar engedni a nyomásnak, így annak sem, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést, mely rengeteg magyar háztartásnak biztosít megélhetést. Ezzel együtt a migráció kérdéséből sem enged, továbbra sem kapnak szabad bejárást a migránsok. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Orbán Viktor minden eddiginél határozottban, hiszen Brüsszel nagy nyomás alá próbálja helyezni a kormányt. Ezzel együtt Soros György is jelen van, aki kapcsán Orbán tisztázta, nem lesznek az adósrabszolgái.

„Nem leszünk Sorosék adósrabszolgái, nem lesznek bandaháborúk, és nem lesznek migránsgettók Magyarországon!” – tette egyértelművé Orbán Viktor, miszerint migránsgettók sem lesznek Magyarországon.

Nemcsak Brüsszel jelent problémát, hanem már Washington is a Joe Biden vezette kormány miatt. „Megvédjük magunkat a szuverenitásunkat aláásó külföldi kísérletektől, a Brüsszelből és Washingtonból egyszerre támadó Soros birodalommal szemben is.”