Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,294 $

Orbán Viktor nem hagyja magát Brüsszelben, falként áll ki a magyarokért

Súlyos vitákra számít Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, de nem hagyja magát, folytatja a harcot.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök rendkívül fontosnak tartja a nemzeti konzultációs ív kitöltését. Ez egy újabb lehetőség arra, hogy a magyarok felhívják magukra a figyelmét Brüsszelben, ahol nem minden irány helyes.

A nemzeti konzultációs ívek már elérhetőek, és karácsonyig minden háztartásba eljuttatják azt. Orbán is számít a honfitársak hangjára, véleményére, arra ösztönzi az embereket, hogy lépjenek az ügy érdekében. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Súlyos vitákra számít Brüsszelben a következő hónapokban, ahol nem szokták szeretni a konzultációs íveket Magyarország részéről. Itt az újabb lehetőség arra, hogy a magyarok egyértelműen állást foglaljanak, többek között a migráció kérdésében is.

A miniszterelnök az elsők között töltötte ki az ívet, példát mutatván ezzel a többi magyar előtt. Brüsszel többek között a rezsicsökkentést is megszüntetné, amit Orbán Viktor semmilyen körülmények között nem fog engedni.