Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Orbán Viktor megérkezett az ürömi állatotthonba (videó)

TÉMÁK:
#Orbán Viktor
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. november 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Jó érzés volt idén is segítenie Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki nagyon szereti az állatokat, a kutyákat különösen.

Nem véletlenül tartják úgy, hogy a kutya az ember legjobb barátja, mert ez valóban így van. Teljesen más energiákat képesek adni, és kivétel nélkül csak adnak, soha nem okoznak csalódást, szemben az emberekkel.

Fontos, hogy segítséget kapjanak a menhelyeken lévő állatok, mert semmiről sem tehetnek. Egy tökéletes világban menhelyek sem léteznének, de mint azt mindenki tudja, a világunk közel sem hibátlan.

Orbán Viktor az állatokon is szeret segíteni, legutóbb az ürömi állatotthonban járt, ahol már nagyon várták. Elmondta, sokat fejlődött egy év alatt az otthon, és jó érzés volt számára idén is segíteni.

„Sokat fejlődött egy év alatt az ürömi állatotthon. Jó érzés volt idén is segíteni. Boldog karácsonyt minden négylábúnak!” – írta a posztjában Orbán, aki videót is csatolt a bejegyzése mellé, melyben láthatjuk, hogyan segített.