Optiz Barbi nyári szettje keményebb, mint a Mars felszíne

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
not image

Takács Petra

2021.június.18 - 04:43

Barbi nagyon jó formában van, jól bizonyítja mindezt a nyári szettje is, ami remekül emeli ki az erősségeit, és valljuk be, bőven van belőle.

A nyár sok lehetőséget hordoz magában, ilyenkor kicsivel többet mutathatunk magunkból, amivel semmi gond nincs, hiszen részben erről is szól ez az időszak. Nyilván a nőknél hangsúlyosabb a dolog, bár a gyengébbik nem is örül, ha izmos felső testeket és szépen megmunkált lábakat lát.

Sajnos az izmos lábak még mindig kevésbé jöttek divatba, és sokan csak a felső testet dolgozzák meg, addig a lábak olyanok, amilyenek… Az összhatás kedvéért jobb lenne ezen változtatni, és a nőknél ez nem szokott gondot jelenteni.

Nyilván egy nő inkább edz lábra és fenékre, mint felső testre, de náluk mindez messze nem olyan hangsúlyos, mint amikor egy férfi egy hónap 20 órát edzd felső testre, addig lábra pár percet. Tisztelet a kivételnek, mert vannak, és nem is kevesen.

Opitz Barbi most egy pink topban nyűgözte le a rajongókat

Opitz Barbi formája nagyon arányos, sokak számára ő testesíti meg azt az ideált, ami azonnal megfogja a lelkét. Nem csodálkozunk ezen, mert a fiatal énekesnőnek remek genetikája van, és sorra mutatja be a nyári képeket magáról.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.