Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Nyerő Páros: Pataki Zita félelmetesen nagyot esett, keményet csattant (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 11. - 16:00

A Nyerő Páros történetének egyik legnagyobb zakóját mutatta be a híres időjós, aki szerencsére nem igazi lépcsőfokokra esett rá.

Pataki Zita és Attila újult erővel tértek vissza a Nyerő Párosba, ahonnan korában kiestek. Kaptak egy lehetőséget arra, hogy visszaköltözhessenek, de ehhez az összes korábban kiesett párt le kellett győzniük.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Zitáék nagyon ügyesen játszottak, szinte verhetetlenek voltak, és végül a legjobb idővel szerezték meg a jogot arra, hogy visszaköltözhessenek a villába. Gyakorlatilag az egyik legerősebb páros lettek, sokkal jobb teljesítményt nyújtanak, mint azelőtt.

A legutóbbi játékban sem mentek rosszul, de ha egy kicsit jobban odafigyelnek, akár az első helyre is megérkezhettek volna. Ha azonban azt vesszük alapul, hogy a legidősebb párosként álltak rajthoz, ez megint egy kiváló teljesítmény volt tőlük.

A Nyerő Páros történetének legdrámaibb küzdelme, L.L. Junior felesége rosszul lett

Ezúttal Zita volt az, akinek fizikai feladatokat kellett teljesíteni, és meglehetősen ügyes volt. Gyorsan haladt a pályán, ám a legelején a lépcsőn volt egy hatalmas bukása, szinte megfagyott a levegő.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.