Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Ilyen szexi szettben edz otthon Nicole Scherzinger, zseniálisan néz ki (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 00:41

Nem tudunk nem szubjektívan írni Nicole Scherzingerről, amit valószínűleg más sem tud megtenni egy ilyen tartalom esetében, hiszen egy igen vonzó nőről beszélünk.

Valahogy kezdenek kikopni a dicséretek a nők irányába, mivel sokan mindent természetesnek vesznek. A többség számára teljesen természetes, ha egy nő csinos, vonzó, szexi és formás, noha rengeteg munka van mögötte.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Semmi rossz nem származik abból, ha például időről időre megdicsérjük a kollégánkat, vagy akár egy pult mögött dolgozó hölgyet, ha úgy jön ki a lépés. Nem is gondolnánk, hogy ez milyen motivációt és jó kedvet képes adni az illetőnek.

Igenis törekedjünk arra, hogy megdicsérjük a másikat, különösen, ha egy nőről van szó, hiszen így is kevesebb az önbizalmuk. Nagyon sok olyan nőt ismerünk, akik csúcsformában vannak, és mégis alig van önbizalmuk, többek között amiatt is, mert nem kapnak visszajelzést.

Berki Mazsi mély vallomása: „Szomorú a mai nap”

A közösségi médiában jelenlévő hírességeknek könnyebb dolguk van, bár ott meg akár egy negatív komment is lenullázhat 1000 pozitívat, szóval fontos, hogy el tudjunk vonatkoztatni. Nicole Scherzinger például egy életvidám, határozott és önbizalommal teli nő, amit a legújabb róla készült videós anyagban is látni fogunk.

Lapozó: 1 2