Van egy nagyon jó hírünk Neymar rajongóinak

Fotó: EPA/Peter Powell
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 14:32

A brazil világsztár sokkal jobb állapotban van, mint pár héttel ezelőtt, drasztikus módon javult, és lassan ott tart, hogy odakint is megkezdheti az edzéseket.

Neymar még mindig arra vár, hogy Bajnokok Ligáját nyerjen a PSG-vel, de eddig csak egy ezüstérem jutott számukra, noha a keretük alapján már nem egyszer kellett volna magasba emelniük a legértékesebb trófeát.

Ahogyan Messi fogalmazott az átigazolásakor, nem olyan egyszerű Bajnokok Ligáját nyerni, még egy rendkívül erős kerettel sem. A PSG-nél minden adott, világsztárok váltják egymást a pályán, és az edző, Pochettino is az egyik legjobb.

Ennek ellenére valami hiányzik a csapatból, ráadásul Mbappé még mindig nem hosszabbított, bármikor aláírhat egy másik csapathoz, mivel kevesebb mint hat hónap múlva lejár a szerződése. Szinte lehetetlen lesz pótolnia a franciát, már csak amiatt is, mert Haaland állítólag nem akar a francia ligában játszani, ő is a spanyol főváros felé tart.

A Manchester United csak a szerencsének köszönheti, hogy megtarthatta megmentőjét

Neymar évek óta Párizsban él, legutóbb is hosszabbított, bár a pletykák szerint akár ő is távozhat. Erre azonban nincs sok esély, és valószínűleg kitölti a szerződését, majd visszatérhet Brazíliába, ahol minden elkezdődött számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.