Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

“Nem velem van a gond”, mondta a hamis covid-igazolással gyanúsított teniszező

TÉMÁK:
#Tenisz
Fotó: (MTI/EPA/AAP/Dan Himbrechts)
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Camila Giorgi egy sajtótájékoztatón beszélt arról, mit érez annak kapcsán, hogy hamisított covid-igazolások benyújtásával vádolják.

Miután meggyőző fölénnyel (6:1, 6:0) legyőzte az Australian Open nyitófordulójában Anasztaszija Pavljucsenkovát, az olasz Camila Giorgi ismét reflektorfénybe került, ugyanis jelenleg vizsgálat folyik ellene, amiért állítólag hamis igazolásokkal bizonyította a koronavírus elleni oltottságát.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Bár az olasz teniszezőnő ügyében még semmi sem bizonyított, további gondokat okozott számára, hogy előkerült az orvosa, aki ellen szintén vizsgálat folyik hamis covid-útlevelek miatt.

“Régóta ismerem a Giorgi családot, és megerősíthetem, hogy egyik tagjuk sem kapott védőoltást”, számolt be az olasz média az orvos témával kapcsolatos álláspontjáról.

Az első fordulóban aratott fölényes győzelme után Giorgi több erre vonatkozó kérdést is kapott az újságíróktól, ám a teniszező állítja, neki nincs mitől tartania.

“Velem semmi gond nincs, a gond az orvossal van, aki ellen eljárást folytatnak az olasz hatóságok. Csak egy vakcinát adott be nekem, a többi oltást különböző helyeken kaptam meg, így teljesen nyugodt vagyok, máskülönben nem jöttem volna ide játszani”, mondta Giorgi.