Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Nem megy Dembélének a PSG-ben, akár már télen kölcsönadhatják

Több nagy klub is szóba jöhet, ha nem kapja össze magát a francia.

MTI/EPA/YOAN VALAT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ousmane Dembélé alig néhány hónapja tette át a székhelyét Barcelonából Párizsba, máris egyre több olyan híresztelés lát napvilágot, miszerint akár már a télen kölcsönadhatják, ha továbbra is gyengén megy neki a játék.

A 26 éves játékosért 50 millió eurót fizetett a PSG, de az eddigi hat meccsén csupán egyetlen gólpasszra futotta tőle, ami pedig ennél is nagyobb baj, hogy a csapat sem muzsikál túl magabiztosan. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Mint az ESPN megírta, az sem kizárt, hogy Dembélé kiszorul Luis Enrique kezdő tizenegyéből, amivel kezdetét veheti egy a Barcelonánál néhány éve látott huzavona, melynek végén csupán Xavi érkezése tudott új lendületet adni a játékosnak.

Dembélé gyenge formájához akkoriban sérülései is hozzájárultak, végül azonban sikerült újra felépítenie magát, ennek is köszönhető, hogy végül a PSG lehetőséget kínált számára. Kérdés, meddig tart a klub türelme.

Amennyiben elfogyna, úgy a hírek szerint az Arsenal és a Tottenham is szívesen látná soraiban Dembélét, természetesen csak kölcsönszerződéssel, hiszen egészen 2028 nyaráig köti kontraktusa a PSG-hez.

Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

A támogatott lakhatás programban kialakított lakásokban szociális munkával támogatva teremtik meg az önálló élet lehetőségét fogyatékossággal élő embereknek.