Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Nem jutunk szóhoz Radics Gigi fehérneműs fotója láttán

Radics Gigi élete eddigi legjobb formájában van, és nem mellesleg az egyik legkedvesebb személyiség is.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha valakinek, Radics Giginek csak jót tudunk kívánni, mert egy nagyon értékes nő, aki megérdemli az igazi, felhőtlen boldogságot. Fiatalon vált sztárrá, ugyanakkor a legkisebb mértékben sem szállt el a sikerek láttán.

Sőt, minden korábbinál szerényebben éli ezt meg, talán túlságosan is. Abszolúte nemzetközi szintű a hangja, és mivel még mindig fiatal, akár az Egyesült Államokban is befuthat, de akkor sem lehet boldogtalan, ha Európán belül ismerik meg. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Sokat változott az évek alatt, és még büszkébb lehet a formájára édesanyaként. A Dancing with the Stars, a rengeteg táncóra csak tovább csiszolta a vonalait, és a végeredmény igencsak látványos.

Sok férfi és nő dicséri, nem lehet belekötni a formájába, annyira a saját karakterét hangsúlyozza. A szerénysége itt megmutatkozik, de közben egyre szexibb formában mutatja meg magát, miközben nem lépi át a határait.

Sokan vannak, akik örülnének egy ilyen formának, és Gigi megint meglepetést okozott ezzel a fotóval. Jó látni azt, hogy az önbizalma is változott, kezdi szabadjára engedni azt, miközben nem veszíti el a saját karakterét.