Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,08 Ft
Euró
378,28 Ft
Font
441,15 Ft
Bitcoin
41,491 $

Radics Gigi fehérneműs fotójánál most nincs szexibb

Radics Gigi egy végtelenül vonzó nő, aki immáron nemcsak az éneklésben tudja kifejezni magát, hanem a táncban is.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Radics Gigi az egyik legszebb természetes szépség a hírességek között. Remek döntést hozott azzal, hogy igent mondott a TV2 felkérésére, ami egyúttal élete nagy kalandja is, talán a legnagyobb mind közül.

Gigiből árad a természetesség, és közben vágyik arra, hogy fejlődjön. Soha nem veszik körül botrányok, mindig illedelmesen nyilatkozik, önmagát adja és nyitott a világra, ami szintén fontos tud lenni. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A szakítása óta eltelt időben is fejlődött, és a Dancing with the Stars segítségével új szinteket érhet el. Már emiatt megérte számára a műsorban szerepelni, és még mindig messze a vége, ha minden jól megy.

Gigi remek táncos, a zsűri is szereti, viszont minden eddiginél nagyobb az esély arra, hogy idén férfi győztese lesz a műsornak. Ezzelőtt erre nem volt példa, ugyanakkor Gigit nem a győzelem viszi előre.

Egyszerűen csak szeretné átadni magát az érzésnek, mint amikor fotózáson jár. Egy nagyon fotogén nőről beszélünk, akiről ismét különleges fotókat készítettek, csodálatosan mutat az énekesnő.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.