A karma körbejár: középső ujjat mutatva beelőzte a mentőket, aztán orra bukott a motoros

Fotó: Flickr/phphoto2010
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 1. - 18:49

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai saját szemükkel láthatták, ahogy dolgozik a karma: egy motoros nagy sebességgel megelőzte őket, és még be is mutatott nekik, nem sokkal később azonban jó nagyot bukott az úton.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán számolt be a nem mindennapi esetről. Történt ugyanis, hogy a pest megyei mentősök épp állomáshelyükre tartottak, mikor az egyik kanyarban váratlanul egy motoros húzott el hatalmas sebességgel a mentő mellett. Bár az előzés csak pár másodpercig tartott, ezalatt láthatóvá is tette sértettségét, amiért a mentő szabályosan közlekedik.

Azt írják, a jelenet után következő említésre méltó közúti esemény csak kb. 15 kilométerrel később történt az útvonalon, ahol hirtelen feltorlódott a forgalom. Kiderült, egy motoros bukott nagyot a sor elején, így az életmentők azonnal segítségére siettek.

Megvizsgálták, az imént még középső ujját mutató “vad motorost”, aki szerencsére könnyebb sérüléssekkel megúszta a gátlástalan száguldást. A mentősök végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a 60 év körüli férfit, aki később elnézést kért a méltatlan gesztusért.