Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Hiába fékezett, belerohant egy teherautóba a 140-nel száguldó motoros

A történtek után két hónapra kómába esett, mindemellett maradandó agysérülést szenvedett. Élete végéig teljes gondozásra szorul.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Ausztrália és Óceánia

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Sokan azt gondolják, hogy nagy sebesség mellett is jó döntéseket tudnak hozni. Csak éppen a döntés nem elég, ha a cselekvésre nem marad idő” – áll a BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

Mint írják, az ausztrál rendőrség osztotta meg az eredeti videót, amelyen az látható, ahogy a motoros átmegy a piroson, egyre gyorsít, majd belerohan egy teherautóba. A balesetet maga a motoros rögzítette, aki a történtek után két hónapra kómába esett.

Mindemellett maradandó agysérülést szenvedett, és élete végéig teljes gondozásra szorul. Hozzáteszik, a videó használatát a férfi felesége engedélyezte, hogy mindenki lássa, mi történik, ha valaki extrém sebességgel közlekedik.

Korábban megírtuk, hogy október elején halálos motorbaleset történt Dunafalván. Mint kiderült, egy motoros egy kereszteződésben ismeretlen okból elesett, és olyan súlyosan megsérült a férfi, hogy a helyszínen elhunyt.

De arról is beszámoltunk, hogy múlt hónapban egy motorosrendőr épphogy el tudta kerülni a szarvast, amely az erdőből szaladt ki elé. A motorosrendőr megfelelő sebességgel haladt, így neki és az állatnak is maradt töredéknyi ideje reagálni az esetre.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.