Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Videós összefoglalón az Inter drámai pontvesztése a Monza ellen

TÉMÁK:
#Inter #Seria A
Fotó: EPA/Roberto Bregani
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Martinez egyedül eldönthette volna a mérkőzést, de nem volt szerencséje, a kapufa sem az ő oldalára billentette a mérleget.

Az Inter aligha lesz idén bajnok a Seria A-ban, köszönhetően a legutóbbi pontvesztésének is a Monza ellen idegenben. Sokkal többet vártak a csapattól, mely elég hektikusan képes teljesíteni, de még mindig sok van hátra.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Ugyanakkor a kilátások nem a legjobbak, 17 mérkőzés után mindössze 34 pontot gyűjtöttek, míg a Napoli egy meccsel kevesebbet játszva 41 egységnél jár. Ez azt jelenti, ha hozzák a mérkőzésüket, már 10 ponttal járnak az Inter előtt.

Közöttük van az AC Milan és a Juventus, de a Lazio és a Roma sincs túl messze az Intertől. Mondhatni sűrű a mezőny egy része, és a Seria A-ban időről időre a kisebb csapatok is komoly meglepetést tudnak okozni.

Így tett a Monza is legutóbb hazai pályán egy drámai végjátékkal. Darmian már a 10. percben megszerezte a vezetést az Internek, amire egy perccel később érkezett a válasz Ciurria-tól. Sok idő nem telt el a harmadik gólig, Martinez volt rendkívül szemfüles és kitartó, aminek a végén megint az Inter állt vezetésre.

Érdemes megnézni az összefoglaló videót, már csak Martinez gólja miatt is, amit a Monza játékosa nem fog odahaza elmenteni magának, ahogyan a kapus sem. A sztárcsatának később nem volt szerencséje, a kapufa sem az ő oldalára állt, majd jöttek az utolsó percek. Végül Dumfries öngólja döntött, közvetlen a lefújás előtt, amivel kialakult a 2-2-es végeredmény.