Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Kiderült, mit mondott Messi Sergio Ramosnak, amiért háború tört ki a PSG öltözőjében

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin csatára (j), mielõtt gólt lõ Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa mellett a spanyol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2013. március 2-i mérkõzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban. (MTI/EPA/Kiko Huesca)
not image

Borbély Fanni

2022. január 11. - 19:17

Úgy tűnik, a PSG manapság a konfliktusokban a legjobb, most pedig fény derült arra, hogy a legutóbbi belső háborúnak mi volt a kiváltó oka.

Mindenki tudja, hogy a futballban megannyi olyan figura van, akik azt gondolják, hogy érinthetetlenek, és már-már isteni kategóriába sorolják magukat, erre pedig nem is lehetne tökéletesebb példa a PSG, ahol egy csapatba kettő ilyen arc is bekerült.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Nevezetesen Leo Messi, aki a Barcánál töltött nagyon hosszú pályafutása után gondolt egy nagyot, és átigazolt a franciákhoz; valamint Sergio Ramos, aki a Real Madridot hagyta ott abban a reményben, hogy valami sokkal jobb vár rá a PSG-nél – a sztori viszont egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt képzelték.

A két legnagyobb spanyol klub csapatkapitányai ugyanis kifejezetten nagy figyelmet kaptak Franciaországban, de úgy egészében az európai futballban is, és ebben az esetben sajnos nem a legjobb értelemben. Messi mellett ugyanis bár ott van legjobb barátja, Neymar, és Mbappé is, ennek a triónak pedig verhetetlennek kellene lennie a pályán, az öltözőben történt konfliktusok miatt azonban ez sem mindig van így.

Mielőtt még megtörténtek volna az átigazolások, a vezetés abban reménykedett, hogy minden papírforma szerint fog működni, és nem lesz komolyabb összetűzés a csapatban, sőt, még az átigazolások után is úgy tűnt a kamerák előtt, hogy új barátságok vannak kibontakozóban – a keserű valóság azonban az, hogy egyikük sem bocsátott meg a másiknak.

S bár külső szemmel úgy tűnhetett, hogy annyira nem is rossz a helyzet, Messi és Ramos valójában már egyáltalán nem is beszélnek egymással. Ez azonban csak tovább erősíti a megosztottságot a PSG öltözőjében, pedig erre van most legkevésbé szüksége a klubnak, mely attól tart, hogy rövidesen elveszítheti egyik legígéretesebb fiatal tehetségét, Mbappét.

De végre kiderült, hogy mi is volt az, ami annyira felidegesítette Ramost, hogy egyáltalán nem hajlandó vele beszélni: a Real Madrid korábbi kapusa, Jerzy Dudek önéletrajzi könyvében megosztotta, emlékszik arra, hogy Messi milyen provokatívan viselkedett, és milyen durva dolgokat mondott a játékosnak a korábbi mérkőzéseken, aki azóta sem bocsátott meg neki – számolt be az El Nacional.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.