Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Sergio Ramos már decemberben megjósolta, hogy együtt fog játszani Messivel

Fotó: Instagram/Sergio Ramos
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Érdekes információ látott napvilágot Sergio Ramos kapcsán, aki már korábban megjósolta a nyári átigazolási időszak kimenetelét.

Az El Chiringuito beszámolója alapján a Marca ugyanis arról ír, hogy Ramos megmondta Florentino Pereznek még decemberben, hogy nagyon jó csapatot fognak formálni Lionel Messivel a Paris Saint-Germainnél.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Nyolc hónappal később pedig Ramos jóslata bejött, ugyanis mindketten a francia fővárosba kerültek. Ez mondhatni precedens nélküli, hogy ugyanabban az átigazolási időszakban egy csapat el tudja hozni a Real Madrid és a Barcelona csapatkapitányát is egyaránt.

A Marca megfogalmazása szerint ez a párbeszéd is mutatja, hogy a PSG már régóta fente a fogát a két csapatkapitányra és a többi klubhoz képest komoly helyzeti előnyük volt, méghozzá a pénzügyek terén.

A legtöbb klub ugyanis fizetéscsökkentést szeretett volna kialkudni a játékosaival, miközben a PSG gyakorlatilag bármekkora fizetést fel tud ajánlani, akinek akarja. Ezért lett vonzó a klub Messinek, Ramosnak, Donnarummának, Wijnaldumnak és Hakiminak is.

A PSG-nél azonban továbbra is fejfájást okoz Kylian Mbappé megtartása, aki mindenképpen szeretne távozni a csapattól és a hírek szerint a Real Madridba igazolni. Messi érkezése azonban őt is maradásra bírhatja, legalább egy évre.

Ráadásul Messi érkezésével a PSG-nek is rendezni kell a pénzügyeit, mert már így 300 millió eurónál is többe kerülnek a fizetések. Ebből kifolyólag arról is lehet hallani, hogy akár 10 játékosától megválhat a párizsi csapat.