Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

Messi gyakorlatilag már csak „virtuálisan” tagja a Barcelonának

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Egyre többen látják be, hogy Lionel Messi valóban menni fog, és már csak az a kérdés, hogy mennyiért és milyen formában.

Egyre többen látják be, hogy Lionel Messi valóban menni fog, és már csak az a kérdés, hogy mennyiért és milyen formában.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A liner.hu is beszámolhatott a hírről, miszerint Lionel Messi állítólag elfogadta a Manchester City ajánlatát, ami minden túlzás nélkül egy egészen őrült és hatalmas összeget tartalmaz. Ezzel toronymagasan minden idők legjobban fizetett futballistája lesz.

A következő kihívást az jelenti, hogy Messi és a Manchester City megállapodást kössön a Barcelonával, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy az argentin szerződése érvényes 2021 nyaráig, tehát csak a 700 millió euró kifizetése után távozhat.

Adott esetben még a FIFA elé is kerülhet az ügy, és a La Liga is azt állítja, érvényes a szerződés, a Barcelonának van igaza, amikor azt mondja, hogy a kilépési opció május végén lejárt. Messi ügyvédei és édesapja személyesen fognak tárgyalni a vezetőséggel erről, hogy elsimítsák az ügyet.

Két sztárjától is megválna a Manchester United: a rajongók elégedettek lehetnek

A City hajlandó egy közel 90 millió fontos összeget és több játékost adni a 33 éves klasszisért. Október elejéig van idejük az egyezkedésre, de addig lehetséges, hogy Lionel még edzeni sem fog, hiszen nem tekinti magát a keret tagjának.

A goal.com hasábjain Frenkie de Jong elárulta, hogy Messi továbbra is tagja annak a WhatsApp csoportnak, amit a Barcelona játékosai hoztak létre, és amin belül beszélgetnek egymással. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy Lionel maradna.

„Remélem, hogy Messi még mindig ott lesz, amikor visszatérek, de ez nem rajtam múlik. Még mindig ott van a csoportos csevegésben.” – mondta a holland a válogatott mérkőzések előtt a Fox Sports kérdésére.

De Jong hangsúlyozta, egyáltalán nem akar belefolyni az ügybe, mivel szerinte nincs hozzá köze, de reméli, hogy Messi a csapattársa marad. A középpályás 75 millió eurós áron költözött a Camp Nou-ba, és eddig összesen 42 alkalommal lépett pályára.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ujabb-nagy-sztart-vinne-a-miamihoz-beckham-a-juventustol-de-tul-nagy-a-fizetese/

A Barcelona elnökjelöltje, Victor Font a Sky Sports kérdésére arról beszélt, hogy szerinte is távozás előtt áll Messi, és attól tart, hogy a katalánok számára már túl késő megtartani őt. Font volt az, aki az elmúlt héten azt mondta, a világsztár csak abban az esetben maradhat, ha a jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu azonnal lemond.

Bartomeu valóban felajánlotta ezt az opciót, de ez sem győzhette meg Messit. A Barcelonának „B” tervet is kell csinálnia, mert az argentint minden szinten nagyon nehéz lesz pótolniuk, és ez egy teljesen új korszakot fog jelenteni, a marketingbevételek területén is, hiszen a játékos által nagyon nagy pénzekre tettek szert, most azonban már csak egy átigazolási összeg maradhat számukra.