Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Messi elárulta, hogyan közölte a családjával, hogy nem maradhat a Barcánál

Fotó: YouTube/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 12. - 10:03

Lionel Messinek nem volt könnyű napja, amikor először a feleségével, majd a gyerekeivel is közölnie kellett, hogy költözniük kell.

Messi már hónapokkal ezelőtt eldöntötte, hogy a Barcelonában akarja folytatni, és mindent megtett ennek érdekében. Kész lett volna lemondani fizetése 50%-ról, de végül ez is kevés volt, és a gazdasági kérdések miatt nem írhatta alá a szerződését.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Nem volt visszaút, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a családnak költöznie kell, és egy teljesen más országban fognak élni. Azóta megérkeztek Párizsba, ahol óriási tömeg és őrület fogadta a legendás játékost, aki két évre írt alá.

Egyelőre nem tudja, hogy mikor játszhat, mert több mint egy hónapja nincs edzésben, de mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa, mert a fő célja, hogy újra Bajnokok Ligáját nyerjen.

Messi szerdán sok különböző médiatársaságnak adott interjút, többek között a BBC-nek, akiknek elmesélte, milyen volt az a bizonyos pillanat, amikor megtudta, nem húzhatja újra magára a katalánok mezét.

„Édesapám hazajött, és reggel elment, hogy találkozzon Laportával.” – idézte a Sport Messi BBC-nek adott nyilatkozatát. „Amikor visszajött, ismertette a helyzetet, és nagyon feldúlt voltam. Ezután fel kellett készülnöm arra, hogy elmondjam Antonelának, majd a gyerekeknek.”

Messi az interjújában hozzátette, egyszerre sírtak és keseregtek a helyzet miatt, majd felálltak, hogy a gyerekekkel is közöljék a hírt. Keresték a legjobb megoldást, miképpen is közölhetnék a három gyermekkel, hogy költözni fognak, és egy másik országban, városban élnek tovább.

„Decemberben azt mondtuk nekik, hogy maradunk és folytatjuk. Tudtuk, hogy ez mekkora sokk lesz, különösen Thiago számára, aztán sorra jöttek a dolgok.” Ami a gyerekeit illeti, meg van győződve arról, hogy be fognak illeszkedni a párizsi életbe.

Messi szerint néha túl sokat gondolkodnak szülőként, ami teljesen természetes, mert a lehető legjobbat akarják a gyerekeiknek, ugyanakkor a gyerekek gyorsan képesek alkalmazkodni, és nem kérdés, hogy boldogok lesznek, Thiago is. „Tudom, hogy ő is olyan, mint én, belül szenved, anélkül, hogy ezt kifejezné, de semmi komolyról nincs szó. Alkalmazkodni fog, ahogy mindenki más. Ez egy új tapasztalat lesz, és tovább fog fejlődni.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.