Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Messi nem tudja, mikor játszhat, Neymar volt az egyik ok, és BL-t akar nyerni

Fotó: Twenty20
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 11. - 12:03

Lionel Messi meglehetősen jó hangulatban adott sajtótájékoztatót a PSG színeiben szerda délelőtt, amit rengetegen követtek figyelemmel.

A PSG elnöke elmondta, hogy nagyon nagy megtiszteltetés számukra Messi érkezése, egész Párizst és Franciaországot megmozgatta a hír, és innentől kezdve minden csak sokkal intenzívebb lesz. Messi izgatott az új kihívás miatt, és úgy érzi, hogy jó helyen van a Bajnokok Ligája megnyeréséhez, amire régóta volt példa a karrierjében.

„Nagyon boldog vagyok, a távozásom pedig igen, nehéz volt. Hosszú időről van szó, és ilyen hosszú idő után nehéz váltani. Nagy szeretet fogadott itt, és már szeretném elkezdeni az edzéseket, minél hamarabb. Alig várom, hogy találkozhassak a csapattársaimmal és az edzői stábbal, majd elkezdjük ezt az új szakaszt.”

„Köszönöm az elnöknek és Leonardónak, hogy így kezelték a helyzetemet. Nagyon gyorsan és egyszerűen ment minden. Nehéz volt ilyen rövid idő alatt rendezni a helyzetet, és boldog vagyok, hogy itt lehetek, izgatottá tesz.”

„Továbbra is nyerni akarok, a PSG egy ambiciózus klub, és készen állunk arra, hogy minden fronton harcban legyünk. Továbbra is címeket akarok nyerni, emiatt jöttem ehhez a klubhoz. Köszönöm a párizsiaknak, hogy így fogadtak, őrület volt.”

„Őrületes lesz Neymarral és Mbappéval játszani. Volt néhány látványos igazolása a csapatnak, nagyon izgatottan várom az edzéseket és a mérkőzéseket. A legjobbakkal leszek, és ez mindig szép ebben.” – idéz te a Sport Messit.

Hiába a Messi-saga, egyetlen Barcelona játékos ment bele csak fizetéscsökkentésbe

„Nem tudom, hogy mikor fogok debütálni, már több mint egy hónapja nem vagyok edzésben. Tegnap láttam Pochettinót és az edzői stábot. Teljesítenem kell az előszezont, és formába kell lendülnöm. Szeretnék minél hamarabb játszani, de nem tudok időpontot mondani. Attól függ, hogyan érzem magam, és az edzői stáb dönti el, hogy mikor van itt ennek az ideje.”

„Minden, ami az elmúlt hetekben történt velem, kemény volt és gyorsan zajlott. Izgalmas is volt, anélkül hogy magam mögött hagynám azokat a dolgokat, amiken keresztülmentem, de nagyon izgatott vagyok az új kezdet miatt.”

„Lesz időnk találkozni egymással és tartani a kapcsolatot az emberekkel. Jól fogjuk magunkat érezni, és remélhetőleg ez egy rendkívüli év lesz mindenki számára. Nem könnyű megnyerni a Bajnokok Ligáját, lehet a legjobb csapatod, és benne van a pakliban, hogy mégsem nyersz.”

„A részleteken múlik, amik távol tarthatnak ettől, és a PSG is tudja, hogy nehéz megnyerni a Bajnokok Ligáját. Egységes és erős csapatnak kell lenned, de szerintem ez a csapat kívülről nézve is az, miközben egy kis szerencsére is szükséged van. Nem mindig a legjobb csapat nyer.”

„Ez egy olyan csapat, amely készen áll, és ez az aláírt szerződések előtt is így volt. Amiatt vagyok itt, hogy segítsek, megpróbáljam kihozni magamból a legjobbat, és nagyobb bennem a vágy, mint valaha. A célom az, hogy újra Bajnokok Ligáját nyerjek, és most egy ideális helyen vagyok ahhoz, hogy nagyobb esélyem nyíljon rá.”

Ronaldinho nagy örömmel fogadta Messi átigazolását

„Egyértelmű, hogy vannak barátaim és ismerőseim az öltözőben. A PSG és én is ugyanazt kerestük, remélhetőleg el tudjuk érni mindez t. Ney volt az egyik ok, de ott van Di Maria és Paredes is… ők is sokat tettek azért, hogy ide jöjjek.”

„A francia bajnokság sokat fejlődött az elmúlt években, versenyképesebbé vált, most új riválisaim lesznek.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.