Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

A PSG elnöke: megjött Messi, de a kemény munka csak most kezdődik

Fotó: Pixabay
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Al-Khelaïfi, a PSG elnöke is mondott pár szót a szerdai sajtóeseményen Messi megérkezését követően, ami egy hatalmas mérföldkő csapat számára.

Messi kedd óta Párizsban van, és hamarosan a fővárosba költözik, miután aláírta a két évre szóló szerződését, ami tartalmaz egy hosszabbítási opciót 2024-re. A PSG mindig is hitt abban, hogy nagyobbnál nagyobb játékosokat szerezhetnek, és most már minden idők talán legjobbja is velük van.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

„Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy Messit a PSG játékosaként mutathatom be. Ez egy történelmi nap, és egy hihetetlen nap a klub, valamint a futball világának számára.” – kezdte a beszédjét a PSG elnöke.

„Ez egy fantasztikus pillanat számunkra, Leo az egyetlen aki hat alkalommal is megnyerte az aranylabdát. Varázslatossá tette a futballt, és megtiszteltetés, hogy itt van.” – idézte a Sport az elnököt a sajtótájékoztató ideje alatt.

„Emlékszem az első napra, amikor elkezdtük a projektet. Voltak emberek, akik csodálkoztak azon, hogy mit fogunk csinálni. Nagyszerű projekttel rendelkezünk ahhoz, hogy ott legyünk, ahol ma. Nem titok, hogy nagyon nagy vágyunk volt Messi megszerzése.”

A nagy pillanat, amikor Messi aláírja a szerződését a PSG-nél (videó)

„Leo, szeretném megköszönni neked és a családodnak azt a munkát, amit a klubért és a szurkolókért tettetek. Hálás köszönet érte. Köszönöm a szponzorainknak, akik hisznek bennünk. A mai nap egy hihetetlen pillanat, de még semmit sem nyertünk, ez csak a kezdet.”

„A kemény munka csak most kezdődik, először is a pályán, majd azon kívül is. Messi sok címet nyert, és biztos vagyok benne, hogy még sok mindent fog adni nekünk. Nagyszerű csapatunk van, a világ legjobbja, és az edzőnk is kiváló, számomra a legjobb.”