Itt tart most Messi új szerződése, újabb fejlemények érkeztek

Fotó: Twitter/Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. június 23. - 06:46

Lionel Messi és a Barcelona még mindig nem állapodtak meg egymással a hosszabbításról, miközben az aktuális kontraktus egy héten belül érvényét veszíti.

Noha a klub folyamatos kapcsolatban van Jorge Messivel, az argentin világsztár édesapjával, aki egyben az ügynöke is, még mindig nem tettek hivatalos ajánlatot a folytatás kapcsán, bár többször hangsúlyozták, hogy mindent megtesznek ezért.

A Goal információi szerint a Barcelona és Messi tárgyalásokat folytat, de még mindig nem sikerült megegyezniük a szerződéshosszabbításról. Június végén jár le Messi korábban aláírt szerződése, ami azt jelenti, hogy alig több mint egy hét múlva teljesen szabadon távozhat.

Bár a Barcelona továbbra is bízik abban, hogy Messi aláírja az új szerződést, úgy tűnik, hogy nem várható áttörés a következő napokban. Az mindenképpen furcsa, hogy a katalánok még mindig nem tettek ajánlatot a sztárjuknak, aminek valószínűleg gazdasági okai vannak.

Joan Laporta, a klub elnöke személyesen jár el az ügyben és napi kapcsolatban van Messi édesapjával, de még mindig nem született megállapodás. A 33 éves világsztár számára kevésbé fontos az, hogy mennyi pénzért játszana tovább a Camp Nouban, helyette biztosítékot szeretne arra vonatkozólag, hogy a keret elég erős lesz a jövőbeni sikerek eléréséhez.

Löw talán ezzel az érdekes taktikával akarja megverni a magyar válogatottat szerda este

Az elmúlt szezonban Messiék megnyerték a Copa del Reyt, ugyanakkor a Bajnokok Ligájában és a La Ligában is vereséget szenvedtek. A spanyol liga elvesztése különösen fájó lehet, mert a kezükben volt a győzelem, de az utolsó fordulókban nagyon rosszul játszottak.