Megölte és lefejezte lányát egy indiai férfi, mert nem tetszett neki a tinédzser fiúja

Fotó: Pixabay
not image

Kornis Vivien

2021.március.4 - 23:35

Azért fejezte le tizenéves lányát egy indiai férfi, mert nem tetszett neki a tinédzser párkapcsolata.

Figyelem: a cikk erőszakos cselekmények leírását tartalmazza, melyek egyes olvasók számára különösen felkavaróak lehetnek.

India Utter Pradesh államának északi részén figyeltek fel a járókelők szerdán egy férfira, aki az úton sétálva a hajánál fogva cipelt magával egy levágott emberi fejet. A férfi, akit Sarvesh Kumarként azonosítottak a hatóságok, a helyi rendőrség felé tartott gyalog, hogy arról tájékoztassa őket, hogy meggyilkolta a tinédzser lányát, mert nem tetszett neki a férfi, akivel randevúzott – írja az Independent.

A 45 éves férfi miatt a gyalogosok kihívták a rendőröket, akik nem sokkal később kiérkeztek a helyszínre és videón rögzítették az eljárást. Kumarnak higgadtan közölte velük, hogy lefejezte a lányát egy éles eszköz segítségével. 

Az egyik rendőrtiszt utasította a férfit, hogy tegye le a fejet és üljön le az útra. Kumar nyugodtan követte a parancsokat és nem állt ellen a letartóztatásnak. Később elmondta, hogy azért végzett brutálisan lányával, mert feldühítette a tinédzser párkapcsolata. A rendőrség eljárást indított ellene.

Az interneten keringeni kezdett egy fotó, amelyen egy rendőr az állomáson a 17 éves lány fejét szintén a hajánál fogva tartja, az említett tisztet felfüggesztették az elhunyt emberi méltóságának megsértéséért. 

A kivégzés áldozatává vált tinédzser négy gyermek közül a legidősebbik volt, édesanyját szintén letartóztatták a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban. 2019-ben India Utter Pradesh államában követték el a legtöbb erőszakos bűncselekményt nőkkel szemben a hivatalos statisztikák szerint.