Itt a májusi ingyenes PS Plus játékok listája!

not image

Kulcsár Péter

2020. május 1. - 14:48

A Sony előfizetői szolgáltatásának szokásos havi frissítésében két egészen lenyűgöző játékot kaptunk.

Akik multiplayer játékokkal ütik el a szabadidejüket, azoknak elengedhetetlen használniuk a PS Plus előfizetést, a japán techcég pedig minden hónapban olyan game-ket kínál cserébe teljesen ingyen a felhasználóknak, amelyeket a riválisok is megirigyelhetnek.

Májusban sem lesz ez másként, ugyanis kiderült, hogy a Cities: Skylines és a Farming Simulator 19 jár majd az előfizetőknek, így garantáltan nem fognak unatkozni a PS4 tulajok. Mindkét játékot május 5-től június 1-ig rakhatjuk bérmentve a könyvtárunkba, feltéve, ha rendelkezünk PS Plusszal. Az áprilisi DIRT Rally 2.0 és Uncharted 4 még május 4-ig beszerezhető, tehát ha még nem tettük, akkor feltétlenül rakjuk a kosarunkba őket.

Cities: Skylines

A városépítő szimulátor az egyik legnépszerűbb a maga kategóriájában. Egy valóban működő települést kell létrehoznunk, egészen az alapoktól kezdve. Meg kell terveznünk az utcákat és lakóövezeteket, be kell vezetnünk a vizet és az áramot, gondoskodnunk kell a szennyvízről és a hulladéktárolásról, ezen kívül pedig még megannyi lehetőségünk lesz arra, hogy kipróbáljuk magunkat polgármesterként.

Farming Simulator 19

Ha jobban vonz minket a mezőgazdaság, a koronavírus-járvány miatt azonban nem sokat lehetünk a terményeink közelében, akkor a Farming Simulator 19 tökéletes választás lehet unaloműzés szempontjából. Egy virtuális szövetkezet vezetőjének bőrébe bújva kell megszerveznünk a betakarításig minden egyes apró folyamatot az ültetéstől kezdve az öntözésen és a növényvédelmen át egészen az utómunkákig. Kiváló élménnyel szolgálhat azok számára is, akik eddig nem próbáltak hasonló játékokat.

A grafikusok közben megálmodták az új generációs konzol kinézetét: