Dollár
386,69 Ft
Euró
394,38 Ft
Font
468,45 Ft
Bitcoin
24,130 $

Meg akarta ölni szomszédját birtokvita miatt egy férfi

Fotó: Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. március 19. - 08:03

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki brutális módon akarta meggyilkolni kertszomszédját.

Az ugyeszseg.hu portál szerint az elkövető és szomszédja között birtokvita miatt haragos volt a viszony. 2019 májusában a sértett megjelent a telkén egy ismerősével, hogy ott kerti munkát végezzenek. A sértett nő az ingatlanon lévő faházba ment, míg ismerőse a telek távolabbi részén kezdett füvet nyírni.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Az elkövető észrevette a sértett érkezését, és átmászott az ingatlanjaik közötti kerítésen. Ezután kihasználva, hogy a másik személy távolabb kezdett munkálkodni, bement a sértett után a faházba, majd két alkalommal, ököllel arcon ütötte. Ezt követően lenyomta a nőt a földre és az ott talált méteres szerszámnyéllel is két ízben nagy erővel fejbe vágta.

Ezután a szerszámnyelet elengedve az elkövető a könyökhajlatába fogta a nő nyakát, felállította a földről és fojtogatni kezdte. Az ennek hatására ismét a földre rogyó sértettet azután bordáinál megrúgta és megütötte, majd tovább folytatta a fojtogatását, amíg a nő elveszítette az eszméletét. Ezt látva a férfi abbahagyta a bántalmazást és az ingatlanról elmenekült.

Az éppen eszméletére térő sértettre a telek túlsó oldaláról visszatérő ismerőse talált rá.

A nő a bántalmazás következtében többszörös arccsonttörést, fején több zúzódást és bordatöréseket is elszenvedett. Kizárólag a véletlenen múlott, hogy az elkövető támadása nem járt súlyosabb, akár a sértett halálával bekövetkező eredménnyel.

A Pest Megyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.