Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Meg akarta ölni szomszédját birtokvita miatt egy férfi

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki brutális módon akarta meggyilkolni kertszomszédját.

Fotó: Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu portál szerint az elkövető és szomszédja között birtokvita miatt haragos volt a viszony. 2019 májusában a sértett megjelent a telkén egy ismerősével, hogy ott kerti munkát végezzenek. A sértett nő az ingatlanon lévő faházba ment, míg ismerőse a telek távolabbi részén kezdett füvet nyírni.

Az elkövető észrevette a sértett érkezését, és átmászott az ingatlanjaik közötti kerítésen. Ezután kihasználva, hogy a másik személy távolabb kezdett munkálkodni, bement a sértett után a faházba, majd két alkalommal, ököllel arcon ütötte. Ezt követően lenyomta a nőt a földre és az ott talált méteres szerszámnyéllel is két ízben nagy erővel fejbe vágta. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Ezután a szerszámnyelet elengedve az elkövető a könyökhajlatába fogta a nő nyakát, felállította a földről és fojtogatni kezdte. Az ennek hatására ismét a földre rogyó sértettet azután bordáinál megrúgta és megütötte, majd tovább folytatta a fojtogatását, amíg a nő elveszítette az eszméletét. Ezt látva a férfi abbahagyta a bántalmazást és az ingatlanról elmenekült.

Az éppen eszméletére térő sértettre a telek túlsó oldaláról visszatérő ismerőse talált rá.

A nő a bántalmazás következtében többszörös arccsonttörést, fején több zúzódást és bordatöréseket is elszenvedett. Kizárólag a véletlenen múlott, hogy az elkövető támadása nem járt súlyosabb, akár a sértett halálával bekövetkező eredménnyel.

A Pest Megyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.