Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

A Nike már felkészült Mbappé átigazolására (képek)

Fotó: Twitter/Kylian Mbappé
not image

Nagy Noel

2021. augusztus 16. - 08:07

Még alá sem írta a Real Madridos szerződését a fiatal francia támadó, a Nike már pontosan eltervezte, milyen cipőben fog megjelenni.

Habár nagyon úgy néz ki, hogy Mbappé nem fog hosszabbítani a PSG csapatával, ugyanis nagyon szeretne a Real Madridhoz csatlakozni. Nagy kérdés, hogy Lionel Messi érkezése maradásra bírja-e, de az átigazolás egyre valószínűbbnek tűnik.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

A Nike pedig már be is készítette azt a cipőt, amelyet a francia támadó első napjaira képzeltek a spanyol fővárosban. Ez lesz a Nike Mercurial Superfly Mbappé, amit külön a 22 éves támadónak terveztek a bemutaásra.

Az amerikai sportmárka pontosan abból a módszerből indul ki, mint ahogyan Cristiano Ronaldo madridi korszakát menedzselték, mivel az rengeteg pénzt hozott a számukra. A Footyheadlines nevű sportmarketing oldalnak köszönhetően pedig ki is szivárgott ennek külseje.

Fotó: Footyheadlines
Fotó: Footyheadlines

Egyelőre még ki kell várnia a Nike-nek is, hogy pontosan mikor igazolja le egyáltalán a Real Madrid a francia támadót, ugyanis elképzelhető, hogy erre csak jövő nyáron vagy még később kerül sor. Mindenesetre a sportmárka mindenre felkészült, látszólag alig várják a hivatalos hírt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.