Videón a Manchester City hatalmas partija a bajnoki cím megnyerését követően

Fotó: EPA/ANDREW YATES
not image

Hujber Dávid

2022. május 24. - 00:24

A Manchester City játékosai ráhozták a frászt a rajongókra, mert sokáig úgy tűnt, hogy az utolsó pillanatokban elveszítik a címet.

Egy több mint drámai és izgalmas utolsó fordulót láthattunk az angol első osztályban. A Manchester City és a Liverpool fej-fej mellett haladt a cím felé, de csak egyikőjük nyerhette meg a világ legerősebb bajnokságát.

Messze a két legjobb csapat voltak, hiszen a harmadik helyen zárt Chelsea mindössze 74 pontot gyűjtött, addig a két rivális 93 és 92 egységet. Az utolsó forduló finoman szólva sem volt sima, mert a City sokáig vesztésre állt, így a Liverpool lehetett volna a bajnok.

Olyannyira necces volt a helyzet, hogy a 76. percig 2-0-ra vezetett az Aston Villa, ráadásul az a Coutinho is betalált, aki korábban a Liverpool klasszisa is volt. Végül pár perc leforgása alatt a City vágott három gólt, és ezzel tönkretették a Liverpool álmait, akik BL-döntőre készülnek a Real Madrid ellen.

Csak egy törölköző takarja Lil G szexi testét

A City évekkel ezelőtt már nyert hasonló módon címet, akkor az azóta szívproblémák miatt visszavonult Aguero volt a hős, most pedig Gundogan. Hatalmas buli vette kezdetét a hazai győzelmet követően, érthető módon a körülmények miatt még boldogabbak voltak a játékosok.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.