Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Itt van Marco Rossi kezdőcsapata a bolgárok ellen

Marco Rossi egy igen erős csapatot küld ki a pályára Szófiában, hogy bebiztosítsák az Eb-szereplésüket.

Fotó: Szoboszlai Dominik (b), a magyar labdarúgó-válogatott játékosa a csapat edzésén a telki edzőközpontban a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtti napon, 2023. november 15-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje nem kérdés, hogy a magyar válogatott bármelyik csapat számára problémákat tudna okozni. Láthattuk ezt az angolok ellen is, akik oda-vissza kaptak egy nagyobb pofont, amivel csak tovább nőtt Marco Rossi értéke.

Ezzel együtt a csapaté is, és hol vannak már azok az évek, amikor megállás nélkül ekézték a válogatottat. Ma már teljesen természetes, ha a csapat elhozza a 3 pontot, vagy épp kijut egy nagy nagyobb tornára. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Évtizedekkel ezelőtt volt legutóbb példa arra, hogy a magyar csapat mindenfajta selejtező nélkül jutott volna ki egy nagyobb tornára. Most itt a következő lehetőség erre, ezúttal az ezer sebből Bulgária ellen.

A bolgár szövetség nem könnyítette meg a magyarok dolgát, és az utolsó pillanatokban is változtattak. Sőt, a magyar nézők sem lehetnek ott a stadionban, de ennek ellenére sokan elutaztak a helyszínre.

Rossi semmit nem bízott a véletlenre, bár már korábban jelezte, hiába elég az 1 pont, győzelemre fognak játszani. Ennek megfelelően a kezdő is erős lett, de így is vannak hiányzók, akikre nem számíthat a szövetségi kapitány.