Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Sorsoltak a Magyar Kupában, a Ferencváros is ellenfelet kapott

Nem sokkal azután, hogy az Újpest drámai körülmények között búcsúzott a Magyar Kupából a Paks ellen, sorsoltak a következő körre.

Fotó: Aleksandar Pesic, a Ferencváros játékosának gólöröme a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Debreceni VSC-Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros egy kifejezetten éles és eseménydús mérkőzést játszott a Magyar Kupában a Debrecen otthonában. Az utolsó pillanatokban, büntetőkkel dőlt el a továbbjutás sorsa, miközben Sztankovics, a Fradi edzője is piros lapot kapott. Igencsak paprikás volt a hangulat, még a büntetők alatt is összekapott egymással a két csapat.

Egy nappal később pedig az Újpest és a Paks feszült egymásnak. Mészöly Géza a súlyos eltiltása miatt nem lehetett ott a kispadon, de így is majdnem legyőzték az NB1-es listavezetőt. Kevésen múlt, végül Böde gólpassza döntött, aki korábban nem egyszer tört már borsot az Újpest orra alá, ezt most a Paks játékosaként tette meg. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Időközben megtartották a negyeddöntős sorsolást, ami szerint a Ferencváros a Diósgyőr ellen fog játszani, míg a Paks a Vasashoz látogat, ahol már Gera Zoltán az edző. A Kisvárda hazai pályán játszhat az MTK ellen, addig az NBII-es Nyíregyháza a Kecskeméttel szemben vívhatja ki a továbbjutást.

Diósgyőri-Ferencváros

Vasas-Paks

Kisvárda-MTK

Nyíregyháza-Kecskeméti