Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Három hónapos eltiltást kapott Mészöly Géza az MLSZ-től

Az Újpest edzőjének ügyét fegyelmi eljárás keretei között vizsgálta a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Miskolc, 2024. február 11. Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Balszerencsés nyelvbotlásként hivatkozott Mészöly Géza az ominózus, DVTK elleni mérkőzést követő nyilatkozatára. Bár az edző elnézését kért, kiemelve, hogy senkit nem akart megbántani, a Magyar Labdarúgó-szövetség ennek ellenére is eljárást indított. A döntés pedig súlyos következményekkel járt.

A Nemzeti Sport értesülései szerint ugyanis az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 1+2 hónapra tiltotta el Mészölyt, aki már a csütörtökön esedékes, Paks elleni Magyar Kupa találkozón sem lehet ott csapata kispadján. A lap ugyanakkor hozzátette, hogy eltiltásából várhatóan csak az első hónapot kell letöltenie. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A további két hónap ugyanis felfüggesztett büntetésnek számít, az eltiltás pedig csak a mérkőzésekre vonatkozik, így edzéseket továbbra is tarthat. Mészöly Géza fellebbez a döntés ellen, a fegyelmi bizottság azonban leghamarabb jövő héten hozhat újabb határozatot az ügy kapcsán.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.