Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Videón Sztankovics kiállítása és a Ferencváros drámai győzelme a Debrecen ellen

Dejan Sztankovics rettentően dühös volt, keményen mondta a magáét, amire csak egy válasz lehetett a játékvezető részéről, mégpedig az, hogy a második sárga lapot is felmutatta a Ferencváros edzőjének.

Fotó: A Ferencváros játékosai ünneplik a gyõzelmüket a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Debreceni VSC-Ferencvárosi TC mérkõzés végén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. Debreceni VSC-Ferencvárosi TC tizenegyesekkel 3-5. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Izgalmas és érzelmes napokon van túl a Ferencváros, akik alig pár nap alatt három rangadót is játszottak. Ugyan a Konferencia-ligából kiestek a görög ellenfelük ellen, az Újpestet idegenben verték 5-0-ra, ami csattanós válasz volt a kritikákra. Sztankovics is nagyon boldog volt a látottak alapján, ő sem várhatott ekkora különbséget.

Röviddel ezután már Debrecen felé vehették az irányt a Magyar Kupa aktuális fordulója miatt. A DVSC ugyan jól játszott, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Fradi már a második félidő legelején emberhátrányba került. Ez igencsak megváltoztatta a játék képét, és meg is lett az eredménye, amikor kezezés miatt a Debrecen is büntető rúghatott.

Ugyan a büntető kimaradt, az ismétlés már nem, és sokáig 1-1 volt az állás. Miután a kétszer 15 perces hosszabbításban sem született döntést, jöhettek a büntetők. Ekkor már hosszú percek óta nem lehetett ott a kispadon Sztankovics, akit lefogni is alig lehetett, annyira dühös volt a játékvezetőre, aki először csak figyelmeztette.

Pár másodperccel később visszament a Ferencváros edzőjéhez, és felmutatta neki a piros lapot, de még ekkor is mondta a magáét. Ez sem segített a csapatnak, ugyanakkor nem estek össze mentálisan, és tökéletesen rúgták a büntetőket, hibátlanul tudták le a büntetőpárbajt, amivel hozzájuk került a győzelem és a megérdemelt továbbjutás, hiszen 80 percen át emberhátrányban játszottak.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.