Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Videón, ahogyan a Ferencváros 5-0-ra kiüti az Újpestet az NB1-ben

Az Újpest egy több mint fájdalmas vereségen van túl, amit ráadásul hazai pályán szenvedtek el a Ferencváros ellen.

Fotó: A ferencvárosi Varga Barnabás a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. február 25-én. A Ferencváros 5-0-ra győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sokan várták az elmúlt hétvégén, főként az Újpest-Ferencváros mérkőzés miatt, aminél nincs nagyobb rangadó Magyarországon, és nem is lesz. A két csapat között azonban évek óta nagy a különbség, és nem egy komoly vereségbe futott már be az Újpest, akik nemrég tulajdonosváltáson estek át, és újra Mészöly Géza irányítja a csapatot.

Jelenleg azonban a kiesés ellen kell küzdeniük, és még mindig nem nyugodhatnak meg, miközben a Zalaegerszeg a remek formájának köszönhetően egyre távolabb kerül az Újpesttől. Több meglepetés is született a legutóbbi fordulóban, arra sem számíthattunk, hogy a Diósgyőr 4-0-ra veri el a dobogós Videotont, akik már ideje korán emberhátrányba kerültek. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Az MTK viszont nyert, és visszatértek a győzelem útjára, amire nagy szükség volt. Az Újpestnek is óriási szüksége lett volna legalább 1 pontra a Ferencváros ellen, de erre még csak minimális esélyük sem volt, noha az első percekben úgy tűnt, akár meglepetést okozhatnak, abszolúte nem látszott a két csapat között a differencia.

Ez később megváltozott, és Varga Barnabás két gyors villanása elegendő volt ahhoz, hogy eldöntse a kérdést. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ebből igen komoly kiütés lesz, ami rettentően fog fájni az Újpest szurkolóinak, akik a súlyos vereség ellenére is végig szurkoltak, mindent beleadtak.

Döbbenetes módon 5-0 lett a vége a Fradi javára, aki még csak szét sem hajtották magukat. Ez egy újabb történelmi vereség az Újpestnek a Ferencváros ellen, amit hazai környezetben kellett elszenvedniük. A helyzetük továbbra sem ideális, míg a zöld-fehérek jó eséllyel pályáznak az újabb bajnoki címre.