Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

Legalább 89 lövés dördülhetett el az alabamai születésnapi ünnepségen

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jess Thorton azt mondta, összesen ennyi töltényhüvelyt találtak a helyszínen, s az ünnepségen körülbelül 50-60 ember vehetett részt.

Korábban beszámoltunk róla, hogy néhány hete lövöldözés történt egy alabamai születésnapi ünnepségen, amelyen egy fiatal lány ünnepelte a 16. születésnapját a családja és barátai körében, egészen pontosan Dadeville kisvárosában.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Majd két tizenévest tartóztattak le gyilkosság vádjával, az alabamai rendőrség tájékoztatóján pedig elhangzott, hogy egy 16 és egy 17 éves fiatalt vádolnak négyrendbeli emberöléssel, ugyanis a történtek miatt négy ember hunyt el és több tucatnyian megsebesültek.

Most pedig kiderült, hogy legalább 89 lövés dördülhetett el a bulin, ugyanis összesen ennyi töltényhüvelyt találtak a rendőrök a helyszínen, ezt pedig Jess Thornton különleges ügynök erősítette meg – írta a New York Post.

Majd hozzátette, az ünnepségen körülbelül 50-60 ember vehetett részt, s legalább hét fegyverrel lövöldözhettek az elkövetők, illetve jelenleg három férfit (egy 19 éves és két 20 éves személyt) vádolnak gyilkossággal, s hat fő gyanúsított, köztük fiatalkorúak.

„Rengeteg töltényhüvely volt ott, és vér mindenütt. A rendőrségnél eltöltött 18 évem alatt sosem láttam még ilyet”

– mondta, hozzátéve, hogy egyelőre nem tudni, mi volt a támadók indítéka.