Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Kulcsár Edina G.w.M-nek: „Soha többet nem mehetsz”

Fotó: TV2
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Van, amit már Kulcsár Edina sem enged G.w.M-nek, aki azonban nagyon menne, mert több mint élvezte az akciót.

Kulcsár Edinának és G.w.M-nek csak sejtése lehetett arról, hogy mi vár rájuk a Párharcban. Minden új számukra, hiszen ez az első magyarországi évad, és olyan kemény kihívásokat kell teljesíteniük, ami minden képzeletet felülmúl.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A celebek napi szinten szembesülnek azzal, hogy ezen kihívások mások, mint amikre számítottak. Ugyanakkor nagyon élvezik, és közben megpróbálnak a lehető legjobban teljesíteni, ami nem könnyű.

Jelenleg csapatokban versenyeznek, aminek többen örültek, mint azok, akik kevésbé. Hedda például eleinte tartózkodott a csapatától, ám most már láthatja, hogy a lehető legjobb helyre került.

G.w.M. izgatottan várta, hogy beöltöztessék, majd felgyújtsák, ami végül megtörtént. Kulcsár Edina természetesen aggódott érte, és furcsa látvány lehetett számára, ahogyan a rapper lángolva rohangál.

Párharc: hihetetlen, amit Gáspár Evelin csinált (videó)

„Mennék még vagy hatszor!”- mondta G.w.M., amiről a szépségkirálynő hallani sem akar. „Normális vagy? Soha többet nem mehetsz! Soha többet nem mehetsz!” – hangsúlyozta Edina, míg a rapper azt mondta, tűzben született.