Kratos szinkronhangja a konzolháború befejezését sürgeti

TÉMÁK:
#felszólítás
Fotó: Wikimedia Commons
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Christopher Judge felszólította a játékostársadalmat, hogy legyenek kedvesek egymással, attól függetlenül, hogy milyen platformon játszanak.

A God of War főszereplőjének ikonikus hangját adó Christopher Judge felszólította a játékostársadalmat, hogy legyenek kedvesek egymással, attól függetlenül, hogy milyen platformon játszanak. Judge a csütörtök esti BAFTA Game Awards díjátadón szólalt fel, ahol a God of War Ragnarökben Kratos megformálásáért elnyerte a főszereplőnek járó díjat.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Beszédében arra szólította fel a gamereket, hogy a háborúzás helyett inkább fogjanak össze:

„Köszönöm a rajongóknak! Legyetek kedvesebbek egymással. Több közös van bennetek, mint különbség. Nem számít, hogy milyen platformot szeretsz, nem számít, hogy milyen játékot szeretsz, attól még a játékosközösség része vagy, ezért adjatok egymásnak egy kis időt.”

A God of War fejlesztőcsapata a Ragnarök 2022 novemberi megjelenése előtt szembesült igazán a játékostársadalom tagjainak bántalmazásával és negatív megjegyzéseivel: a dolgok ugyanis odáig fajultak, hogy a fejlesztő Santa Monica Studio közleményt adott ki, melyben felszólította a rajongókat, hogy tisztelettel közöljék a véleményüket.

A közleményben akkor úgy fogalmaztak: a rajongók God of War-sorozat iránti lelkesedése „nem lehet mérgező, és nem mehet egyetlen emberi lény méltóságának rovására sem”, hozzátéve, hogy „ünnepeljük a közösségünket azzal, hogy tisztelettel bánunk egymással, minden játékossal és fejlesztővel egyaránt”.