Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Kovács Zoltán: “A hazáért, mindhalálig!”

Fotó: A honvédtisztjelöltek eskütétele Magyarország nemzeti lobogójának felvonása után az augusztus 20-ai állami ünnepen az Országház előtti Kossuth Lajos téren 2022. augusztus 20-án. MTI/Illyés Tibor
not image

Takács Petra

2022. augusztus 21. - 21:10

A Nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, nemzetközi szóvivő is tisztelettel adózott a katonák előtt.

Augusztus 20. mindig is egy fontos ünnep volt a magyarok számára, és ez ezekben a nehéz időkben még inkább így van. Elnézve a globális körülményeket, igen más világ várhat ránk, és valószínűleg már soha nem lesz ugyanolyan, mint például a vírus előtt volt.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

A koronavírus jelenleg nem okoz komoly problémát, a korlátozások többsége megszűnt, de az, ami Ukrajnában zajlik közel fél éve, rendkívül aggasztó, globális szinten is. Az oroszok nagyon nem nézik jó szemmel, hogy az USA egyre inkább a konfliktus részévé válhat a rengeteg fegyverállítmánnyal és egyéb más segítséggel.

Európa reagált, több ország is igyekszik felgyorsítani a katonai fejlesztéseit, és Magyarország sem kivétel. Noha a kisebb országok közé tartozunk, a hadseregünk erős és hatékony, ám most növelni kell a tétet.

Augusztus 20-án a katonák is főszerepbe kerültek, kiemelten fontos láncszemei Magyarország védelmének, ami soha nem lehet másodlagos. Ők azok, akik az életüket adnák a hazáért és a honfitársaikért.

„A hazáért, mindhalálig!” – írta Kovács Zoltán a posztjában, és fotókat is csatolt a bejegyzése mellé. Természetesen Kovács is megemlékezett a reggeli tisztavatásról, aminek a Kossuth Lajos tér adott otthont.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.