Dollár
425,30 Ft
Euró
421,75 Ft
Font
482,11 Ft
Bitcoin
20,229 $

Szokatlan időpontban tart Kormányinfót a kormány szombaton, nagy bejelentések jöhetnek

Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. augusztus 23-án. MTI/Bruzák Noémi
not image

Takács Petra

2022. szeptember 17. - 09:11

Úgy tűnt, ezen a héten nem tartanak Kormányinfót, ám most megerősítésre került, hogy mégis lesz, így várhatóan újabb bejelentések várhatóak.

Ismét kormányülést tarthatott a kormány, egy héttel azután, hogy egy maratoni kormányülés alatt több fontos döntést is hoztak. Az utóbbi időben nem ez az első olyan eset, amikor szokatlan időpontban jelentkezik a kormány.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő megerősítette, hogy ma délután 1 órai kezdettel ismét Kormányinfót tartanak, aminek ideje alatt ismertetik a kormány döntéseit, illetve az újságírók feltehetik a kérdéseiket.

Minden bizonnyal a Gyurcsány Ferencék által felállított árnyékkormány is szóba fog kerülni, ahogyan az aktuális energiahelyzet, illetve az egyre magasabb élelmiszerárak, az ahhoz köthető árstopok, amikről lehetséges, hogy ugyancsak döntés születhetett, hiszen a napokban jár le a benzin- és élelmiszerárstop.