10 napos korlátlan mobilnettel ajándékozza meg a Telekom a klienseit

Telekom
not image

Kulcsár Péter

2021. november 24. - 14:18

A karácsonyi ünnepi időszakban 10 napra korlátlan mobilnetet kapnak a Telekom ügyfelei.

A vállalat első körben 40 millió forint adományt ajánl fel négy kimagaslóan fontos társadalmi ügy támogatására, ügyenként két-két civil szervezettel adományozási megállapodás keretében együttműködve, az adományozási összeget egyenlő arányban osztva el nyolc kiválasztott civil/non-profit szervezet között.

Ennél a pontnál azonban nem állnak meg, hanem ezt az összeget megduplázza, és a második 40 millió forintot ügyfelei közreműködésével, az ő döntésük alapján, szavazataik arányában osztja szét a négy társadalmi ügy között – olvasható a Telekom közleményében.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Minden ügyfél, aki a Telekom applikációban december 20-áig bármikor aktiválja a 10 napos korlátlan mobilnetet, egyúttal kiválaszthatja, mely ügyet szeretné támogatni a négy közül.

A Telekom a fenti pénzadományt további tárgyadománnyal, több mint 1000 db használt, felújított mobilkészülékkel egészíti ki megújult Mobildonor Programja keretében. A pilotként indult, és időközben társadalmi vállalássá nőtt program az otthon kallódó okostelefonok összegyűjtésével segít a rászoruló családoknak, hogy számukra is elérhetővé váljanak a digitális világ lehetőségei – írták.