Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Mióta itt jártál:

Kocsis Alexandra extrán szexin vág neki a 2023-as évnek

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kocsis Alexandra is nagyon készül a 2023-as évre, ami többek között új projektet is jelent számára, melyről később biztosan hallani fogunk.

Minden év végén számot vet az ember, elgondolkozik azon, hogy a mögötte álló időszak mennyiben felelt meg az elvárásainak. Fontos, hogy a hibákra, a nehezebb napokra, hetekre és hónapokra ne kudarcként tekintsünk.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Ezek mind szükségesek ahhoz, hogy később erősebbek és sikeresebbek legyünk, mert minden útnak megvan a maga sajátossága és célja. Ne hibáztassuk magunkat, ahogyan másokat sem, mivel ez értékes időt és energiát von meg tőlünk.

A múlton nem lehet változtatni, a jövőn azonban folyamatosan, és azokra az ajtókra kell koncentrálnunk, melyekből komplettebb emberként léptünk ki. Lehet ez mentális, lelki és fizikális megvalósulás is, sokszor kéz a kézben jár a három terület.

Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője egyensúlyba hozta a testét a lelkével, aminek látható jelei vannak. Szimpatikus a mélyebb gondolkozása, és az, ahogyan igyekszik előre tekinteni.

Vannak dolgok, amiket nem lehet befolyásolni, ám a legtöbbet igen, és minden egyes év egy teljesen új kezdetet jelenthet. Alexandra kiváló formában vág neki a 2023-as évnek, ami sok újdonságot hozhat számára.

Még több bulvár: Megint nagyot húz a TV2: Tóth Andi és Marics Peti zsűritag lesz a Sztárban Sztárban