Karddal akarta kettévágni a segítségére érkező kiskunhalasi mentősöket

Fotó: Unsplash
not image

Takács Petra

2021. október 20. - 12:28

Érdekes formáját akarta választani a hálának az a férfi, aki kilátásba helyezte, hogy használni fogja a lakásán lévő kardot.

Az Országos Mentőszolgálat beszámolója szerint éjjel kértek a mentők segítséget egy ittas, talán kábítószer befolyása alatt álló 50 év körüli férfihoz. A mentésirányító nem habozott, azonnal riasztotta a kiskunhalasi kollégáikat, akik perceken belül már a helyszínen is voltak.

A férfi sokat nem várt, rögtön támadóan lépett fel, hiába akartak neki segíteni. Nemcsak szidalmazta a mentősöket, erősen meglökte az egyik mentőápolót, majd kilátásba helyezte, hogy a lakásán lévő kardot használni fogja.

„A mentőegység ebben ugyan megakadályozta, a mentők nagyértékű fedélzeti táblagépe eközben összetört. A rendőrök perceken belüli érkezéséig bajtársaink feltartóztatták a férfit, akit végül stabil állapotban, rendőri felügyelettel szállíthattak kórházba.” – olvasható az OMSZ Facebook oldalán.

Vascsővel kólintotta kupán dühből a lízingvállalat vezetőjét

„Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk! Köszönjük a rendőrség gyors és hatékony segítségét!”