Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Kiderült, Haaland játszhat-e Szoboszlaiék ellen a nagy rangadón

Erling Haaland nemrég aggasztó sérülést szenvedett egy barátságos mérkőzésen a norvég válogatottal, ami miatt veszélybe került a szereplése a Liverpool ellen.

Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Haaland idén második lett az Aranylabda-szavazáson, amivel sokan nem értettek egyet. Mbappé szerint Messi érdemelte meg az Aranylabdát, mert megnyerte a világbajnokságot, ráadásul ellene egy több mint drámai döntőben.

A Manchester City sztárja minden angol rekordot megdöntött az elő szezonjában, és a Bajnokok Ligájában is felért a csúcsra. Végül ez is kevésnek bizonyult, Messi világbajnoki sikere mindent vitt. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Norvégia már biztosan nem nyerheti meg az Európa-bajnokságot, elvesztették az esélyüket a kijutásra. Ezzel tovább csökkenhetnek Haaland aranylabdás esélyei, mivel ha Mbappé megint erős szezont fut és megnyeri az Eb-t a franciákkal, akkor teljesen mindegy, mit csinál a norvég.

Jelenleg a sérülése miatt aggódnak, ám most jó hírek érkeztek. Fabrizio Romano azt írja, Haaland sérülése nem súlyos, így a Manchester City-Liverpool rangadón már bevethető lesz. Szoboszlai Dominik ismét a pályán találkozhat az egyik legjobb barátjával, és ki tudja, egy nap talán újra csapattársak lesznek.

Haaland viszont nem fog játszani Skócia ellen, már csak amiatt sem, mert nincs tétje a mérkőzésnek, minden eldőlt a norvégok szempontjából. A csatár ennek okán többet pihenhet az angol derbire, ami az egész bajnokságra hatással lehet.