Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Mbappé is Messinek adta volna az Aranylabdát, nem Haalandnak vagy magának

Mbappé is úgy érzi, hogy Messi megérdemelte a nyolcadik Aranylabdáját, hiába nyilatkoznak mások erről teljesen más megvilágításban.

Fotó: EPA/LUCIANO GONZALEZ
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Messi kapta idén az Aranylabdát, amiknek kapcsán azt mondta, szerinte ez az utolsó ilyen díja a pályafutása során. Voltak, akik hangosan felnevettek a végeredmény hallatán, látván azt, hogy Haaland mit tett le az asztalra.

A Manchester City sztárja már az első évében abszolút gólrekorder lett, és triplázott, melynek részeként a Bajnokok Ligáját is megnyerte. Miután nyilvánosságra kerültek a pontok, többen még inkább dühössé váltak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Messi nagy előnnyel nyert Haaland előtt, míg a harmadik helyen Mbappé végzett. Ha a világbajnoki döntőben a francia válogatott nyer, amire minden esélyük megvolt a drámai végjátékkal, ez az Aranylabda valószínűleg Mbappénél köt ki.

Mbappé szerint Messi érdemelte meg az Aranylabdát

Erre már soha nem tudjuk meg a választ, viszont Mbappé azon a véleményen van, hogy jó döntés született. Ő is Messinek adta volna, mert a világbajnoki cím minden teljesítményt felülír a futballban.

„Messinek meg kellett nyernie az Aranylabdát! Megnyerte a világbajnokságot, és ő a történelem egyik legnagyobbja, hanem a legnagyobbja számomra.” – fogalmazott nagyon elismerősen Mbappé, amiről Fabrizio Romano is beszámolt.

„Haalandnak nagyszerű szezonja volt, ahogyan nekem is, de a világbajnoki győzelem mellett ez nem sokat nyom latba. Leo megérdemelte.” – folytatta a francia klasszis, akinek volt lehetősége arra, hogy megismerje Messi a PSG-nél.