Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,74 Ft
Euró
383,79 Ft
Font
450,52 Ft
Bitcoin
69,007 $

Erik ten Hag: a Manchester Unitedet irányítani olyan, mint „hátratett kézzel úszni”

Az edző erős kijelentést tett munkája kapcsán.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután az Arsenal 1-0-s győzelme az Old Traffordon rekordnak számító kilencedik hazai vereséget hozta el a Manchester United számára ebben a szezonban, ezzel pedig ki is esett az európai kvalifikáció megszerzéséért folytatott versenyből, Erik ten Hag kijelentette, a Manchester Unitedet irányítani olyan, mint „hátratett kézzel úszni”.

Leandro Trossard első félidőben szerzett góljával az Arsenal a Premier League tabellájának élére lépett a szezon utolsó hetére, de az FA-kupa-döntős United az utolsó kilenc mérkőzéséből csak egyet nyert meg az összes versenyben: a kieső Sheffield United ellen. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Ten Hag a rengeteg sérülésre hivatkozott, amikor ismét a klub szerencsétlen szezonjáról kérdezték, majd kijelentette, egyre nehezebb a munkája a csapat edzőjeként:

„Minden menedzser mindig tud valamit jobban csinálni, de én két éve vagyok itt, és csak egyszer volt teljes a játékoskeret, és ennyi sérüléssel nem lehet fejlődni egy csapatban. Ez olyan, mintha hátratett kézzel úsznál. A fejedet a víz fölött kell tartanod, és mi is ezt próbáljuk megtenni.”

Az ESPN szerint edző csalódottan úgy folytatta:

„Nem szabadna így lennie, de visszatérek az összes problémánkra, és aztán elemezzük a teljesítményt. Látni kell, hogy versenyképesek voltunk, de persze nem ezt akarjuk; nyernünk kell, minden meccset meg kell nyernünk. De jelenleg nem ebben a helyzetben vagyunk, és biztosan nem is leszünk ennyi sérüléssel.”